<< Vorige - Volgende >>


Ontbindings ritueel
Ontbindings ritueel
Bij een ontbindings ritueel worden twee personen spiritueel  terug losgemaakt van elkaar om verder te kunnen met hun leven.
Soms wordt je na een scheiding of relatie breuk gekweld door pijn en kan je het niet loslaten .
Of in een nieuwe relatie niet gelukkig zijn  of je vind je weg niet naar een andere liefde
Je blijft vast zitten , je moet van deze negatieve energie vanaf geraken , het uit je laten stromen en de helende kracht vinden om je leven  terug te vinden.
Wacht niet langer om weer gelukkig te zijn in de liefde en laat me je helpen !
om een ontbindings ritueel te laten uitvoeren om deze oude liefde los te laten 
Zodat ook jij weer vrij en veilig en het geluk naar de liefde vind , dat verdien je !
Liefde is ook leren loslaten

Mail foto's en de namen + geboortedatums van de personen die ontbonden moeten worden  en vermeld er eventueel bij wat je verlangd of iets wat je tegen de andere persoon nog wil zeggen dat je niet kan zeggen het wordt dan in het ritueel verwerkt en het maakt je weg vrij .

Dit ontbindings ritueel kan je ook laten uitvoeren als je ooit al eens een liefdes ritueel laten uitvoeren hebt want ook dan blijf je verbonden aan elkaar , of je nog samen bent of niet je vind steeds die weg terug of er nu een jaar of meerdere verstreken zijn en indien je dit niet meer wenst en gelukkig wil zijn met iemand anders is het heel belangrijk dat je dit laat ontbinden om elkaar terug de vrijheid te geven en jullie eigen pad te vinden om gelukkig te zijn . Gun een ander om gelukkig te zijn en geen wrok toe te laten , dan wordt ook jouw leven vol liefde en vreugde
€ 50.00
Voorraad: 25


Aantal