<< Vorige - Volgende >>


Engel Gabriel 6 cm + rood buideltje
Engel Gabriel 6 cm + rood buideltje
Engel Gabriel (6 cm ) wordt geleverd met een rood buideltje waar je jouw engeltje kan insteken om bij je te dragen in je handtas 
Je kan het ook op je nachtkastje , bureel  of plaats waar je veel bent leggen , ook op papieren waar je hulp bij nodig hebt
Op je altaar bij je rituelen- healings , leuk om mee te nemen voor rituelen in de natuur.
Aartsengel Gabriël is de engel van geboorte en dood 
 Hij zorgt ervoor dat de gevoeligheid door anderen wordt begrepen en gewaardeerd.
Gabriël wordt vereerd als patroonheilige van allerlei boodschappers zoals postboden en filatelisten, daarnaast als beschermer van "moderne boodschappers" als radio, televisie en telefonie.
Aartsengel Gabriël helpt graag bij zaken aangaande creativiteit, kinderwensen en leiderschap.
Gabriël is de aartsengel die mensen met een kinderwens bijstaat in de periode rondom zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte. 
Wanneer je een specifieke kinderwens hebt kan Gabriel dit verzoek bij god brengen.
Gabriëls hulp kun je ook inroepen bij een adoptieproces en Gabriël is ook te vinden rondom vruchtbaarheidsprogramma’s en helpt kan helpen met alle aspecten hieromtrent.

Wanneer je zwanger bent dan kun je Gabriël vragen om samen met de aartsengelen Rafaël en Michaël om over je zwangerschap ‘te waken’ en er voor te zorgen dat je een gezonde zwangerschap en voorspoedige bevalling hebt.
Aartsengel Gabriël motiveert je om leiderschap te nemen over je leven. Zij laat weten dat het veilig is om vol in je kracht te staan. Gabriël helpt je om te focussen op jouw sterke kanten. Hoe meer je jouw kracht en kwaliteiten erkent en waardeert, hoe sterker je zult worden. 

Staat ook de stervende en overledenen bij .
Hier mag je hem zeker bij aanroepen om steun voor iemand die weet dat hij gaat sterven 
€ 6.95
Voorraad: 15


Aantal